Mastercard VISA JCB American Express Diners MobilePay Anyday

Genbruger i samarbejde med Elretur

El Recycling samarbejder med Elretur om at øge indsamlingen, genanvendelsen og genbruget af elektronikaffald (WEEE) og batterier. Sammen med Elretur kan vi garantere, at dine gamle produkter får et nyt hjem eller bliver forsvarligt genanvendt.

En del af de brugte produkter, som El Recycling modtager vil, efter et grundigt tjek og evt. en mindre reparation, blive solgt på El Recyclings hjemmeside, og modsat salg mellem private bliver der to års reklamationsret. Målet for de produkter, der ikke er egnede til genbrug, er at genbruge så meget som overhovedet muligt. Det kan du læse om under ”Bedst at undgå affald”.

Bedst at undgå affald

Den bedst tænkelige løsning for miljøet er helt at undgå affald. Det er desværre ikke muligt at undgå affald. Vi har derfor brug for at behandle elektronikaffald og andet affald gennem de øvrige dele af affaldshierarkiet.

Direkte genbrug

Det næstbedste trin i affaldshierarkiet er direkte genbrug. Direkte genbrug er, når et produkt let kan repareres eller måske blot renses, og derved forlade affaldskategorien og komme tilbage på markedet som brugbart produkt.