Mastercard VISA JCB American Express Diners MobilePay Anyday

CSR & FN's verdensmål

Hos El Recycling støtter i et socialt formål, hvor I hjælper mennesker med autisme, CSR jobs, flex jobbere og pensionister i beskæftigelse. Det giver mulighed for at få et selvstændigt liv med selvforsørgelse, et meningsfyldt arbejde, kolleger og social kontakt, samt trivsel og livsglæde.

Din organisation har mulighed for at indgå et CSR partnerskab med El Recycling, hvor vi aftager og håndterer jeres brugte IT udstyr.

Vi er en IT virksomhed der også har et socialt formål og har en mission om at forbedre mulighederne for job for udsatte mennesker gennem arbejdet her i virksomheden og med IT. Derfor tilbyder vi beskæftigelsesforløb, hvor nogle af funktionerne i virksomhedsdriften indgår med opgaver indenfor lager, logistik, produktion og rensning.

I er som samarbejdspartner med til at støtte dette formål og med til at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet til et liv med beskæftigelse, selvstændighed og livskvalitet.

---------------------------------------------------------------------------------------------

The Earth is a fine place and worth fighting for.

—Ernest Hemingway

 

Som en del af FN's verdensmål: 12: Ansvarligt forbrug og produktion sikre El Recycling ApS, at reducere jeres aftryk på naturen med aflagt elektronik på en social ansvarlig måde.

 —FN's verdensmål 12.